SZOKÁS AKADÉMIA

HOGYAN ALAKÍTS KI FENNTARTHATÓ SZOKÁSOKAT ÉS SZABADULJ MEG A ROSSZ SZOKÁSAIDTÓL

"Azok vagyunk, amit ismételten teszünk..."

Kevés dolog van, ami nagyobb hatással van az életünkre, mint a szokásaink. A legtöbben mégis nehezen alakítanak ki jó szokásokat, a rossz szokásoktól pedig még nehezebben tudnak megszabadulni.

De képzeld csak el az életed 5 év múlva! Hogyan nézne ki az életed, ha minden nap a rossz szokásaid ismételnéd? Milyen lenne az életed, ha végig fent tudnád tartani a jó szokásaid?

A hétköznapokban talán fel sem tűnik, hogy milyen hatása van a szokásaidnak.

  • Attól még, hogy párszor elmész az edzőterembe, még nem leszel másnapra szuper formában. Attól még, hogy időnként félreteszel egy kis pénzt, még nem leszel milliomos…
  • Attól, még, hogy ma megeszel egy sütit, még nem fogsz elhízni. Attól még, hogy 1-2 napig halogatod a vállalkozásod fejlesztését, még nem fog bedőlni az üzlet…

De ha kicsit előrébb tekintesz az időben, könnyen belátható, hogy a szokásaidnak valójában óriási hatásuk van! 

Az „apró” mindennapi döntések, csakúgy, mint a kamatos kamat, idővel összeadódnak, és kiemelkedő eredményekké vagy komoly problémákká is kinőhetik magukat.

A szokásaid meghatározzák az egészséged, a jóléted és a boldogságod. Ezért a szokások kialakítása az egyik legértékesebb készség, amit megtanulhatsz.

A szokás formálás tudománya segít, hogy felülkerekedj a halogatáson, kezedbe vedd az életed, és olyan változásokat érj el, amikről addig nem is gondoltad, hogy lehetséges.

Köszöntelek a
szokás akadémia fedélzetén

Széphegyi Csaba vagyok, a Szokás Akadémia alapítója. 

Ahhoz, hogy előrébb lépjünk az életünkben, nem jól hangzó bölcsességekre van szükségünk, hanem konkrét, kézzelfogható gyakorlati lépésekre.

Ezért a személyes fejlődésünk egyik legjobb módja, a szokásaink tudatos formálása.

Életmódváltás másképp

Mindenki, aki tűzött már ki célokat tudja, hogy milyen nehéz tartós változásokat elérni.

Kezdetben még mindenki lelkes és motivált, hogy mostantól megváltoztatja az életét. Aztán eltelik néhány nap vagy néhány hét, valami közbejön, a kezdeti lelkesedés lejjebb hagy, és idővel minden visszatér a régi kerékvágásba.

A legtöbben azért küszködnek a szokások kialakításával, mert nem jó módszerekkel próbálkoznak.

Bár a felsorolt megoldások hozhatnak rövid távú eredményeket, hosszú távon nem fenntarthatóak.

Ahhoz, hogy maradandó változásokat érjünk el, először meg kell értenünk, hogy milyen mozgatórugók irányítják a viselkedésünket, és szükségünk van egy olyan stratégiára, ami biztosítja, hogy napról-napra a jó úton haladjunk.

Egy tudományosan bizonyított útmutató, azoknak, akik a kiválóságra törekednek

Az öt legfontosabb dolog, amit megtanulsz a tréning során

A Szokás Akadémia Magyarország legátfogóbb szokásformálási online tréninge. A tréning során 38 leckén keresztül mutatom be azokat a stratégiákat és gyakorlati megoldásokat, amelyekkel fenntartható változásokat érhetsz el.

Csatlakozz a tréninghez, hogy azonnal hozzáférj a legjobb tartalmakhoz

jól hangzó varázspirulák helyett, jól működő stratégiák

Nem árulok zsákbamacskát. Az új szokások kialakítása sohasem megy egyik napról a másikra, vagyis az életmódváltás mindig időt, energiát és elköteleződést igénylő folyamat. 

A jó hír, hogy cserébe működik, és hosszú távon rendkívül jól megtérülő befektetés!

Pár év persze soknak tűnhet, de bárhogy is nézzük, ez az idő így is úgy is el fog telni. Ha pedig belegondolsz, biztosan több olyan szokást is találsz az életedben, amire most azt mondod: „Milyen jó lett volna korábban elkezdeni…”

A kérdés, hogy az időd építkezésre fordítod vagy hagyod, hogy a lustaság, a halogatás és a rossz szokásaid visszatartsanak az életed kibontakoztatásában.

A Szokás Akadémia segít lépésről-lépésre felépíteni azokat a szokásokat, amik idővel megváltoztathatják az életed!

mit kapsz, ha csatlakozol a szokás akadémiához?

A Szokás Akadémia egy gondosan összerakott, átfogó, „kulcsrakész” megoldásokat kínáló online tréning. Tudományosan bizonyított módszerek. Praktikus megoldások. Egyszerű, könnyen használható online formátum.

38 kiváló minőségű videó

Szokás Akadémia leckéi nem csak úgy „lógnak a levegőben”, hanem egy könnyen feldolgozható, átfogó rendszert kínálnak. A videók 6 kidolgozott modulon keresztül vezetnek végig a szokásformálás folyamatán.

15 letölthető munkalap

A videók mellett gyakorlati feladatokat is kapsz, amik segítenek, hogy az elméletet minél könnyebben a gyakorlatba tudd ültetni.

Korlátlan hozzáférés

A tréninghez korlátlan hozzáférést kapsz, ami azt jelenti, hogy bármikor, bármilyen eszközről megtekintheted a videókat. Nincs időkorlát, szóval nyugodtan haladhatsz a saját tempódban, a videókhoz pedig bármikor visszatérhetsz, amikor csak szeretnél.

Ingyenes frissítések

Amennyiben új tartalommal vagy új bónuszokkal bővül a tréning, ezeket automatikusan, ingyenesen megkapod.

Bónusz: „Tanulócsoport” tagság

A csatlakozással automatikusan meghívást kapsz a Szokás Akadémia zárt Facebook csoportjába, ahol feltehetd a kérdéseid, szuper emberekkel ismerkedhetsz meg és különböző szokásformáló kihívásokon vehetsz részt.

A szokás akadémia leckéi

Tanfolyam tartalom

Bevezető
1. Modul: A szokások tudománya
2. Modul: A szokások kialakítása
3. Modul: A környezet
4. Modul: Mindset
5. Modul: Hogyan szabadulj meg a rossz szokásoktól
6. Modul: Hogyan alakíts ki életre szóló szokásokat
Összefoglalás

Rövid, tömör, gyakorlatias tartalom

A tréninget úgy állítottam össze, hogy a lehető legtöbb értéket biztosítsa, a lehető legkevesebb időráfordítással.

Összességében véve a tréning pár perccel több, mint 3 óra hosszú, a különböző leckék (38) viszont mindössze 4-6 percesek. Így azokkal akkor is tudsz haladni, ha elfoglalt vagy, és csak napi 10-15 perced van a tréningre.

Bizonyítottan működő stratégiák

Minden stratégia, amiről a tréning során beszélünk kutatásokkal alátámasztott és tesztelt megoldás. Természetesen nem mindenkinél működnek ugyanazok a stratégák, de biztos lehetsz benne, hogy a tréningben a lehető legjobbak közül válogathatsz, így nem kell azzal vesztegetned az időd, hogy „random internetes” megoldásokkal próbálkozz.

Nagyszerű történetek, szemléletes példák

A jó történetek nem csak érdekessé és szórakoztatóvá teszik a leckéket, de abban is segítenek, hogy jobban megragadjanak a tanultak. Emellett a videók számos esetpéldát és gyakorlati tanácsot is tartalmaznak, így azokat akár az első napon elkezdheted használni.

Könnyen feldolgozható formátum

A rendszerezett tananyagokat egy könnyen kezelhető, letisztult online felületen fogod elérni, amit a vásárlást követően rögtön el is kezdhetsz használni. A tréninget úgy állítottam össze, hogy a lehető legtöbb értéket biztosítsa, a lehető legkevesebb időráfordítással. Semmi „mellébeszélés”, felesleges időhúzás és sztorizgatás, csak rövid, tömör, minőségi tartalom.

Gyakorlati feladatlapok

A tréningben nem csak bizonyított stratégiákat, kiváló történeteket és szemléltető példákat fogsz hallani, hanem a legtöbb lecke után gyakorlati feladatokat is kapsz, amik segítenek az elmélet gyakorlatba ültetésében is. Nem számít milyen szokást szeretnél felépíteni, a tréningben felsorolt módszereket az életed legtöbb területére tudod alkalmazni.

nézz bele a szokás akadémia egyik videójába

csatlakozz a tréninghez, hogy azonnal hozzáférj a legjobb tartalmakhoz

BÓNUSZOK

Nyomtatható
Munkafüzet

A 22 oldalas munkafüzetben minden feladatot megtalálsz, amire szükséged van ahhoz, hogy jó szokásokat alakíts ki és megszabadulj a rossz szokásaidtól.

Ideális hét-
Produktivitási tréning

A tréningből megtanulhatod, hogyan tervezd meg hatékonyan a heted és hogyan tedd produktívvá és kiegyensúlyozottá a mindennapjaid.

Gyakran ismételt kérdések

A befizetést követően azonnal kapsz egy egyedi hozzáférést az összes videós leckéhez, feladatlaphoz és kiegészítő tartalomhoz.

A rendszerezett tananyagokat egy könnyen kezelhető, letisztult online felületen fogod elérni, amit a vásárlást követően rögtön el is kezdhetsz használni.

A Szokás Akadémia teljes egészében online tartalom, ami egy felhasználói oldalon van tárolva, ahova az email címeddel és a jelszavaddal tudsz belépni.

Ne aggódj, minden szükséges lépés egyértelmű lesz a vásárlás után megjelenő oldalon.

A tréninget úgy állítottam össze, hogy a lehető legtöbb értéket biztosítsa, a lehető legkevesebb időráfordítással.

Összességében véve a tréning pár perccel több, mint 3 óra hosszú, a különböző leckék (38) viszont mindössze 4-6 percesek, így azokkal akkor is tudsz haladni, ha csak napi 10-15 perced van a tréningre.

A Szokás Akadémia egy rugalmasan feldolgozható tréning. Mivel a fizetés után azonnal megkapod a hozzáférést, Te döntöd el, hogy mikor kezded, és mikor fejezed be a tréninget.

Tehát nincs időkorlát, olyan tempóban haladsz, ahogy jónak látod, a videókhoz pedig bármikor, bármennyiszer visszatérhetsz, amikor csak szeretnél.

A Szokás Akadémiához korlátlan hozzáférést kapsz, ami azt jelenti, hogy akár több év múlva is visszatérhetsz. Nincs időkorlát, szóval nyugodtan haladhatsz a saját tempódban.

A haladás automatikusan jelölve lesz a tréning során, a videókhoz pedig bármikor visszatérhetsz, amikor csak szeretnél.

Ezen sem kell aggódnod. Minden vásárlásra 365 napos 100% pénz visszafizetési garanciát vállalok. Ha bármilyen oknál fogva úgy érzed, hogy nem vagy teljesen elégedett a tréning minőségével, visszautalom a pénzed. Tehát a részedről ez egy tejesen kockázatmentes befektetés.

Csak írj egy e-mailt a hello@szephegyicsaba.hu címre, és örömmel válaszolok a kérdéseidre!

Szokás akadémia
Megrendelése

FIZETÉS EGY ÖSSZEGBEN

BANKI ÁTULALÁS ÉS BANKKÁRTYÁS FIZETÉS
24.990 Ft
  • Azonnali hozzáférés a 38 videóhoz
  • Azonnali hozzáférés a 15 feladatlaphoz
  • Azonnali hozzáférés a hanganyagokhoz
  • Korlátlan ideig tartó hozzáférés
  • 365 napos 100% pénz-visszafizetési garancia

365 napos 100%
"zéró kockázat" garancia

Továbbra sem vagy biztos a döntésben? Engedd meg, hogy megkönnyítsem a dolgod!

Számomra a legfontosabb cél, hogy a lehető legtöbb értéket biztosítsam a vásárlóim részére. Ezért ha bizalmat szavazol nekem, kötelességemnek érzem, hogy a legjobbat kapd a pénzedért és a tréningbe fektetett összeg sokszorosan megtérüljön az életedben.

Mivel biztos vagyok abban, hogy ez a legátfogóbb szokásformálási tréning, amivel valaha találkoztál, ezért a Szokás Akadémiára 365 napos 100%- os pénz-visszafizetési garanciát vállalok.

Vagyis ha bármilyen oknál fogva, úgy éreznéd, hogy nem vagy teljesen elégedett a tréning minőségével, úgy veszem, mintha nem vásároltál volna, és visszautalom a tréning árát.

Mindössze annyit kell tenned, hogy írsz nekem egy üzenetet a hello(kukac)szephegyicsaba.hu címre, a vásárlást követő 365 napon belül.

Természetesen először szeretném megválaszolni a felmerülő kérdéseid és megoldani a felmerülő problémákat, de ha továbbra is úgy gondolod, rövidesen visszautalom a befizetett összeg 100%-át.