VÁLTOZTASD MEG A SZOKÁSAID
VÁLTOZTASD MEG AZ ÉLETED!

A Habit Coaching Program

Egy személyre szabott  szokásfejlesztő rendszer  amely segít megszabadulni a rossz szokásoktól, és helyettük olyan jó szokásokat kialakítani, amelyekkel egészségesebb, produktívabb és szabadabb életet élhetsz

ELEGED VAN ABBÓL, HOGY FOLYAMATOSAN KÜZDESZ A JÓ SZOKÁSAID FENNTARTÁSÁVAL?

Hiába határozod el újra és újra, hogy változtatsz: végre formába jössz, jobban odafigyelsz az egészségedre, rendbe rakod az időbeosztásod és többet leszel a családoddal…

A kezdeti lelkesedés után hamar elfogy a lendület, elkezdesz halogatni, visszahúz a környezeted és a régi, rossz szokásaid. 

Újra és újra ugyanazokat a köröket futod, és egyre távolabb kerülsz attól az élettől, amire mindig is vágytál.

Ezért nem csak stresszes vagy, de még bűntudatod is van, mert tudod, hogy már régen előrébb tarthatnál. Mégsem tudtál változtatni a szokásaidon.

VEDD A KEZEDBE AZ IRÁNYÍTÁST ÉS ÉRJ EL MARADANDÓ VÁLTOZÁSOKAT

EGÉSZSÉG

Az egészséges szokások kialakításával nemcsak fittebb és energikusabb leszel, hanem nagyobb önbizalmad lesz és jelentősen csökkentheted a stresszt. Emellett jobban fogod érezni magad, javulni fog az általános egyészségügyi állapotod és az életminőséged is.

HATÉKONYSÁG

A produktív szokások segítenek, hogy elkerüld mindennapos káoszt és időpazarlást. Segítenek, hogy rendszerezettebb, hatékonyabb és fókuszáltabb legyél. Ennek hatására nem csak nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb leszel, de kevesebb erőfeszítéssel érhetsz el nagyobb eredményeket.

SZABADSÁG

A jó szokások kialakítása (és rossz szokások elhagyása) biztosítja a folyamatos fejlődést és haladást. Nemcsak elégedettebbé válsz, hanem megszabadulhatsz a lelkiismeret-furdalástól is, mert tudod, hogy minden nap tettél valamit a céljaid és álmaid megvalósítása érdekében.

Kattints a gombra és jelentkezz egy ingyenes stratégiai konzultációra!

(Limitált helyek: A maximális hatékonyság érdekében egy időben legfeljebb 8 ügyféllel dolgozok együtt)

Az ingyenes konzultációból rengeteget profitálhatsz, ha szeretnél…

Top formába kerülni

Ha fontos számodra az egészséged. Szeretnél magabiztos, fitt és energikus lenni és arra vágysz, hogy minden reggel elégedetten nézhess a tükörbe. De eleged van a folyamatos hullámvölgyekből és szeretnéd végre az edzéssel és az étrenddel kapcsolatos szokásaid maradandóvá tenni.

Milliókat érő szokásokat kialakítani

Vállalkozóként, vezetőként szeretnél energikus, produktív és fókuszált lenni, hogy magadból és a vállalkozásodból is kihozhads a maximumot. Mindezt anélkül, hogy folyamatosan túlterhelnéd magad vagy le kéne mondanod az egészségedről és a családi életedről.

Megszabadulni a korlátozó szokásaidtól

Ha belefáradtál abba, hogy egy helyben toporogsz és a halogatás, rossz szokások, megakadályoznak abban, hogy szabadabb, kiteljesedett életet élj. Szeretnél végre megszabadulni a rossz berögződéseikől, és egy olyan tartalmas életet teremteni, amely lehetővé teszi a folyamatos növekedést.

Alakítsd ki fenntartható szokásokat és érj el maradandó változásokat

A Habit Coaching Program® egy 8-12 hetes, személyre szabott (1 on 1) coaching folyamat, amely segít a rossz szokások leküzdésében és olyan támogató szokások kialakításában, amikkel egészségesebb, produktívabb és szabadabb életet élhetsz.

A program során kizárólag olyan tudományosan alátámasztott módszerekkel dolgozunk, amik nem csak jól hangzanak, hanem bizonyítottan segítenek a maradandó változások elérésében.

A közös munka során természetesen nemcsak beszélgetünk és terveket készítünk, hanem teljes körű támogatást (accountability) is kapsz ahhoz, hogy meg is valósítsd azokat.

A Habit Coaching célja, hogy már program során is látványos változásokat és eredményeket érj az életmódodban.

Ezen kívül egy teljes szokásformálási rendszert is kapsz, amely segít abban, hogy a program után is megtartsd a jó szokásaid, és magabiztosan haladj a céljaid felé.

Köszöntelek az oldalon

Széphegyi Csaba vagyok, a fenntartható szokások szakértője

Produktivitás és mindset coachként közel egy évtizede dolgozom együtt e-sportolókkal, vállalkozókkal, vezetőkkel és a legkülönbözőbb szakmákban dolgozókkal. 

Az elmúlt időszakban számos tréningen, 120+ egyéni együttműködésen és 1200+ konzultációs alkalomon támogattam a hozzám fordulókat az egészséges szokások kialakításában és produktív mindennapok megteremtésében.

Hiszek abban, hogy mindannyian képesek vagyunk a változásra és ha kicsit jobban odafigyelünk, sokkal többet kihozhatunk a lehetőségeinkből.

A célom, hogy a tudásomat és a tapasztalataimat felhasználva támogassalak abban, hogy minden nap kicsit jobbá válhass. 

NÉZD MEG MIT MONDANAK MÁSOK

A szokások megváltoztatása a legalacsonyabban csüngő gyümölcs, amin érdemes dolgoznunk, ha szeretnénk eredményesebbekké válni. Azaz viszonylag kis befektetéssel nagymértékű fejlődést érhetünk el. Csaba tréningje világszínvonalú, átfogó, érthető, felkészült összefoglaló, rengeteg érdekes példával, ami messze felülmúlja a magyarországi trénerek szakmai színvonalát. Kötelező anyagként ajánlom mindenkinek, aki foglalkozik önfejlesztéssel.
Bíró Bence Péter
Pszichológus, Sémakonzulens, az Eredmények és a Business Burnout Biblia szerzője

Hogyan dolgozhatsz velem 3 egyszerű lépésben

Töltsd ki a jobb oldalon található űrlapot!

Olyan email címett vagy telefonszámot (opcionális) adj meg, amin keresztül fel tudom venni veled a kapcsolatot!

Válaszd ki a naptárban, hogy mikor beszéljünk!

A megadott elérhetőségre elküldöm a privát naptáram, ahol foglalhatsz egy számodra megfelelő időpontot a stratégiai konzultációra.

Várd a hívásomat!

A híváson részletesen átbeszéljük, hogyan tudok neked segíteni a céljaid elérésében. Ha pedig mindketten úgy látjuk, hogy én vagyok számodra a megfelelő szakember, megbeszéljük az együttműködés részleteit.

×