hegy logo

Ingyenes Online Kihívás

21 napos “Fenntartható Szokások” kihívás

Hogyan alakíts ki pozitív szokásokat és tedd energikussá, produktívvá és kiegyensúlyozottá a napjaid

Csatlakozz a kihíváshoz és próbáld ki, hogy milyen az, amikor felülkerekedsz a halogatáson, kezedbe veszed az irányítást és magabiztosan haladsz a céljaid felé.

Miről fog szólni a 21 napos kihívás?

A kihívás során minden nap megosztok egy értékes tartalmat, amivel könnyebben alakíthatsz ki pozitív szokásokat és hosszú távon is maradandó változásokat érhetsz el.

Az inspiráció mellett lesznek érdekes feladatok és gyakorlatok is, amelyek segítenek, hogy ne csak álmodozz a céljaidról, hanem meg is valósítsd azokat.

Egy szuper csapat része leszel, akikkel együtt fejlődhetsz, és egymást motiválva érhetsz el eredményeket.

A kihívás végére a kezedben lesznek azok az eszközök , amikkel energikusan, produktívan, kiegyensúlyozottan töltheted a napjaid.

Milyen témákat fogunk érinteni:

Milyen területeken nyújt támogatást a kihívás

Egészség

Ha szeretnél rendszeresebben sportolni, egészségesebben étkezni, kialakítani egy reggeli rutint vagy minden reggel hidegvízzel zuhanyozni.

Pénzügyek

Ha szeretnéd tudatosabban kezelni a pénzügyeid, rendszeresen vezetni a költségeket/kiadásokat vagy aktívabban foglalkozni a befektetésekkel.

Produktivitás

Ha szeretnéd hatékonyabban beosztani az időd, szeretnél fókuszáltan dolgozni vagy kialakítani egy egészséges munka-magánélet egyensúlyt.

Személyes fejlődés

Ha szeretnéd a legtöbbet kihozni magadból, szeretnél elkezdeni meditálni, rendszeresebben olvasni, naplózni vagy korábban kelni.

Hogyan fog felépülni 21 napos kihívás?

1. Hét: Hogyan alapozd meg az új szokásaid és érj el gyors győzelmeket? (január 17-23)

A két legnagyobb akadály az eredmények elérésében a halogatás és a túlvállalás. Sokan vagy bele sem kezdenek a célok megvalósításába, vagy a túlterheltség miatt túl hamar feladják.

Az első héten megnézzük azokat a módszereket, amikkel a legkönnyebben el tudsz indulni, és amikkel túlterheltség nélkül érhetsz el gyors győzelmeket.

2. Hét: Hogyan könnyítsd meg és tedd fenntarthatóvá az eredmények elérését? (január 24-30)

Minél kevesebb akadállyal kell szembenézni, annál könnyebb lesz napról napra megcsinálnod a szokásaid és annál könnyebben fogsz fenntartható eredményeket elérni.

A második héten megnézzük, hogyan optimalizálhatod a szokásaid, és hogyan alakíthatsz ki egy olyan pozitív környezetet, ami megkönnyíti és támogatja céljaid elérését.

3. Hét: Legjobb módszerek, amikkel életre szóló szokásokat alakíthatsz ki (január 31- február 6)

A kihívás utolsó hetére számos eszköz lesz a kezedben, amivel önállóan haladhatsz a céljaid felé. A kérdés csak az: használni fogod ezeket?

Az utolsó héten több olyan módszert is megosztok, amik segítenek, hogy végig a jó úton maradj és valóban életre szóló szokásokat alakíts ki.

„Nem csak élvezni fogod ezt a 21 napot, hanem valódi eredményeket érsz majd el”

fbt

Sajnos, amikor a legtöbben visszatekintek az előző évükre, nem azt érzik, hogy mennyi mindent elértek, hanem azt, hogy mennyivel többet is ki lehetett volna hozni a dolgokból.

Az elmúlt 7 év során számtalan célkitűzési módszert és produktivitási trükkök kipróbáltam és idővel be kellett látnom valamit.

Bár sok „sikerrecept” papíron nagyon jól hangzik, a gyakorlatban ritkán hoz eredményeket.  

A célom, hogy megosszam azokat az eszközöket és módszereket, amikkel VALÓDI változásokat érhetsz el.

A kihívás során is kizárólag olyan gyakorlatias és tudományosan bizonyított megoldásokat fogok bemutatni, amik nem csak jól hangzanak, hanem valóban eredményesebbé, kiegyensúlyozottabbá, boldogabbá teszik az életünket.

Biztos vagyok benne, hogy ez a 21 neked is szuper eredményeket hozhat. Velünk tartasz? 

2

Így olvastam el minden héten egy könyvet. (Olvasás kihívás)

Borito2.0

30 napos hidegzuhany kihívás. Életre szóló élmény volt! 🙂

Jelentkezzz 3 egyszerű lépésben az ingyenes kihívásra!

1111

Töltsd ki a lenti űrlapot és kattints a “jelentkezem a kihívásra” gombra!

222

A jelentkezést követően kapsz egy megerősítő levelet az email címedre, amiben megosztok veled egy zárt Facebook csoportot.

Untitled design

A kihívás tartalmait a megosztott Facebook csoportban fogom közzétenni. Ezen kívül emailben is elküldöm a kihívás legfontosabb videóit.

JELENTKEZEM A KIHÍVÁSRA