Produktivitás =
eredmények + szabadság

Személyre szabott coaching támogatás a személyes hatékonyság és a szakmai teljesítmény növelésében

HOGYAN ÉRJ EL TÖBBET, KEVESEBB ERŐFESZÍTÉSSEL?

Manapság szinte mindenki elfoglalt. Mindig van mit csinálni. Mindig lehet több dolgot csinálni. Mindig lehet a dolgokat jobban csinálni.

Ráadásul egyre többen vagyunk, akik rugalmasan osztjuk be az időnket és otthonról (is) dolgozunk. A nagyobb szabadságnak rengeteg előnye van, de sok kihívással is jár.

A hagyományos “multis” szemlélet szerint a produktivitás arról szól, hogyan tudunk minél TÖBB feladatot besűríteni a naptárunkba, minél TÖBB dolgot elintézni és minél TÖBBET dolgozni.

Az én szememben viszont ez nem produktivitás, hanem kizsigerelés.

 • A valódi produktivitás nem több feladatot jelent, hanem jobb eredményeket.
 • A valódi produktivitás nem lekorlátoz, hanem szabadságot ad.
 • A valódi produktivitás nem túlterhel, ha kiegyensúlyozottá tesz.

A VALÓDI produktivitás nem a „több”-ről szól, hanem arról: hogyan tudjuk a LEGFONTOSABB feladatokat minél KÖVETKEZETESEBBEN és minél JOBBAN elvégezni.

Köszöntelek az oldalon!

Széphegyi Csaba vagyok, produktivitás és mindset coach.

Online vállalkozóként évek óta kutatom azokat az eszközöket és stratégiákat, amikkel produktívabb, egészségesebb és kiegyensúlyozottabb életet élhetünk.

Az elmúlt években számos szabadúszónak, vállalkozónak és cégvezetőnek segítettem abban, hogy eredményesebbé és kiegyensúlyozottabbá tudjon válni.

A célom, hogy Te is megtaláld az utat, amivel a legtöbbet kihozhatod a napjaidból, anélkül, hogy túlterhelnéd magad vagy elhanyagolnád a magánéleted.

Miben tudok segíteni?

Prioritások tisztázása

Ha úgy érzed elakadtál és szeretnél tiszta képet kapni, hogy mi jelentené a legnagyobb előrelépést az életedben.

Halogatás leküzdése

Ha szeretnéd végre elkezdeni vagy végigcsinálni azokat a dolgokat, amiket régóta halogatsz (akkor is, ha nem vagy motivált).

Személyes hatékonyság

Ha úgy érzed, gyakran kifolyik a kezed közül az idő, és szeretnéd a legtöbbet kihozni a napjaidból, anélkül, hogy túlterhelnéd magad.

Pozitív szokások

Ha szeretnél olyan pozitív szokásokat kialakítani, amiket nem csak két-három hétig csinálsz, hanem hosszú távon is fenntartasz.

Energiaszint növelése

Ha gyakran vagy fáradt, levert és „lusta”, és szeretnél fittebb, produktívabb és energikusabb lenni a mindennapokban.

Fókuszált munka

Ha gyakran vagy szétszórt és dekoncentrált és szeretnél hatékony, minőségi, fókuszált munkát végezni.


produktivitás & mindset
coaching

A Produktivitás & Mindset Coaching Program egy 8-12 hetes (1on1) coaching folyamat, amely lehetővé teszi, hogy egy viszonylag rövid időszak alatt fókuszáltan haladhass és olyan támogató szokásokat alakíts ki, amik segítenek a jobb teljesítmény és a személyes célok elérésében.

Hogyan épül fel a
produktivitás & mindset Coaching folyamat?

Mivel nincsenek univerzális megoldások és minden ügyfelem eltérő háttérrel és igényekkel rendelkezik, a felsorolt területekkel minden esetben személyre szabottan foglalkozunk.

(Ne aggódj, nem erőltetek rád semmilyen „kimért” időbeosztást, vagy produktivitási rendszert! Kizárólag olyan megoldásokkal foglalkozunk, amik számodra is testhezállóak.)

1. Modul

Prioritások meghatározása

Ha nem jó helyre fektetjük az időnket és energiánkat, csak elfoglaltak leszünk, de nem lesznek jobbak az eredményeink.

Ezért a mentorprogramot is a „nagyobb kép” feltérképezésével kezdjük. A prioritások meghatározása segít, hogy tisztábban lásd a fontos dolgokat és azokra a területekre fókuszálj, amik VALÓBAN előrébb visznek.

 • Egy átfogó produktivitási kérdőív segítségével feltérképezzük, hogy mi jelentené a legnagyobb előrelépést az életedben.

 • A legtöbb produktivitási tanács csak arról szól, hogy „mit” és „hogyan” szeretnénk elérni. Ezzel szemben mi a „nagyobb miérteket” is megválaszoljuk, ami segít, hogy hosszabb távon is maradandó változásokat érhess el.

 • Olyan célokat tűzünk ki, amiket valóban inspirálónak és izgalmasnak tartasz, és amiért úgy érzed érdemes reggelente felkelni.

 • A nagyobb célokat kisebb, könnyen menedzselhető havi, heti és napi feladatokra bontjuk.

2. Modul

Stratégiai lépések

Hiába rendelkezünk nagy célokkal, ha nem tudjuk, hogyan valósítsuk meg azokat, csak halogatni fogjuk a feladatainkat.

A mentorprogram során elkészítünk egy személyre szabott produktivitási tervet, ami biztosítja, hogy végig a jó úton haladj, és azzal foglalkozz, ami a legnagyobb előrelépést jelenti az elkövetkezendő időszakban.

 • Meghatározzuk a gyakorlati lépéseket, amikből pontos képet fogsz kapni, hogy mit kell megtenned a céljaid eléréséhez.

 • Olyan szokásokat alakítunk ki, amikkel elkerülheted a túlterheltséget és azt, hogy szétcsússzanak a napjaid.

 • Elkészítünk egy stresszmentes időbeosztást, hogy a munka mellett is megfelelő időt fordíthass az egészségedre, kapcsolataidra és magánéletedre.

 • Összeállítunk egy hatékony heti/napirendet, amit hosszú távon is tartani tudsz.

 • Kialakítunk egy profi munkakörnyezetet, amiben valóban jól érzed magad és hatékonyan, fókuszáltan tudsz dolgozni.

 • Meghatározzuk a legfontosabb mérföldköveket, hogy hétről hétre mérhető legyen a haladásod és állandó visszajelzésed legyen a folyamatról.

3. Modul

Mindset

A megfelelő stratégiák mellett a hozzáállásunk is kulcsfontosságú szerepet játszik abban, hogy milyen eredményeket érünk el és hogyan birkózunk meg a kihívásokkal.

Ezért a produktivitási stratégiák mellett kiemelt figyelmet fordítunk a fejlődési szemléletmód (Growth mindset) kialakítására és az előtted álló nehézségek legyőzésére.

 • Feltérképezzünk azokat az akadályokat, amik lassítanak vagy megakadályoznak az előrelépésben (és megkeressük a megoldásokat).

 • Olyan rendszereket alakítunk ki, amikkel felülkerekedhetsz a halogatáson és az időpazarláson, hogy akkor is megcsináld a fontos dolgokat, ha nem vagy motivált.

 • Feltárjuk, azokat a szokásokat, amik leszívják az energiád és megnézzük, hogyan tudod ezeket megszüntetni vagy pozitív irányba megváltoztatni.

 • Olyan „kihívásokat” tűzünk ki, amik erősebbé és ellenállóbbá tesznek, és amik segítségével könnyebben megbirkózhatsz az akadályokkal.

 • Ha olyan akadályba ütköznél, ami kívül esik a kompetencia szintemen, szükség esetén megbízható, külső szakember (pszichológus, terapeuta, stb.) bevonásával folytatjuk a közös munkát.

4. Modul

Személyes támogatás - Accountability

Hiába vagyunk motiváltak és hiába vannak jó terveink a céljaink eléréséhez, az egész mit sem ér, ha végül nem lépünk akcióba és nem tartjuk magunkat az elhatározásainkhoz.

A közös munka során ezért nemcsak terveket készítünk, hanem teljes körű támogatást is kapsz ahhoz, hogy megvalósítsd azokat.

 • Accountability partnerként végig támogatlak abban, hogy kilépj a komfort zónádból és folyamatosan haladj a legfontosabb feladatokkal.
 • A gyors haladás érdekében hétről-hétre megnézzük a korábbi tapasztalatokat, levonjuk a tanulságokat és ezek tükrében finomítjuk a stratégiákat.
 • Accountability partnerként segítek, hogy jelentősencsökkentsd a halogatást és időpazarlást és akkor is cselekedj, amikor nincs kedved.
 • Ha szereted feszegetni a határaid „személyes kihívásokat” is vállalhatsz, amikkel gyorsítósávra teheted a haladásod.

Mit tartalmaz a
produktivitás & mindset coaching program?

jól hangzó elméletek helyett
Gyakorlatias, eredményközpontú megoldások

Hagyományos coaching alkalom

A hagyományos coaching alkalmak gyakran túl általánosak és ritkán vezetnek el lépésről lépésre a kívánt eredményekhez.

Rövidtávon lehet, hogy nagyon motiváló egy-egy beszélgetés, sokan mégsem ültetik gyakorlatba a felismeréseiket.

Produktivitás & Mindset Coaching

Hiszek abban, hogy valódi változáshoz nem jól hangzó elméletekre van szükség, hanem konkrét, kézzelfogható, gyakorlati lépésekre. Éppen ezért a coaching program is ez utóbbira fókuszál.

20% elmélet, 80% gyakorlat

Nem csak beszélünk a célokról és a tervekről, hanem teljes körű személyes támogatást is kapsz ahhoz, hogy meg is valósítsd azokat. 

VÁLASZTHATÓ csomagok

Stratégiai Konzultáció

Ingyenes 1 ALKALOM
 • Felmérő kérdőív
 • 60-90 perces konzultáció
 • Email utánkövetés

Business

156.000 Ft 8 ALKALOM
 • Ingyenes stratégiai konzultáció
 • 20 Oldalas Stratégiai Kérdőív
 • 8 Személyes Coaching
 • Korlátlan email támogatás
 • 30 perces SOS hívás (2 alkalom)
 • Produktivitási Eszközök és Munkalapok
 • Email utánkövetés
Limitált helyek

VIP

216.000 Ft 12 ALKALOM
 • Ingyenes stratégiai konzultáció
 • 20 Oldalas Stratégiai Kérdőív
 • 12 Személyes Coaching
 • Korlátlan email támogatás
 • 30 perces SOS hívás (4 alkalom)
 • Produktivitási Eszközök és Munkalapok
 • Email utánkövetés


Jelentkezz egy ingyenes stratégiai konzultációra

Stratégiai konzultáció

Jelentkezz egy 60 perces konzultációra, amely során részletesen átbeszéljük, hogy mit tudna adni számodra a coaching program!

A stratégiai konzultáció teljesen INGYENES és semmilyen további kötelezettséggel nem jár!

A jelentkezéshez töltsd ki az alábbi mezőket!

Gyakran ismételt kérdések

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Mauris eros dolor pellentesque sed luctus dapibus lobortis orci.

Praesent congue erat at massa. Sed lectus. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Sed aliquam, nisi quis porttitor congue, elit erat euismod orci, ac placerat dolor lectus quis orci. Praesent egestas neque eu enim. Quisque id mi.

Praesent congue erat at massa. Sed lectus. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Sed aliquam, nisi quis porttitor congue, elit erat euismod orci, ac placerat dolor lectus quis orci. Praesent egestas neque eu enim. Quisque id mi.

Praesent congue erat at massa. Sed lectus. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Sed aliquam, nisi quis porttitor congue, elit erat euismod orci, ac placerat dolor lectus quis orci. Praesent egestas neque eu enim. Quisque id mi.

Praesent congue erat at massa. Sed lectus. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Sed aliquam, nisi quis porttitor congue, elit erat euismod orci, ac placerat dolor lectus quis orci. Praesent egestas neque eu enim. Quisque id mi.

Praesent congue erat at massa. Sed lectus. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Sed aliquam, nisi quis porttitor congue, elit erat euismod orci, ac placerat dolor lectus quis orci. Praesent egestas neque eu enim. Quisque id mi.

Praesent congue erat at massa. Sed lectus. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Sed aliquam, nisi quis porttitor congue, elit erat euismod orci, ac placerat dolor lectus quis orci. Praesent egestas neque eu enim. Quisque id mi.

Stratégiai konzultáció

Nem vagy biztos a döntésben?

Foglalj le egy stratégiai konzultációt, ahol részletesen át tudjuk beszélni a coaching programmal kapcsolatos további részleteket és megválaszolom a felmerülő kérdéseid.

(A stratégiai konzultáció teljesen INGYENES és semmilyen további kötelezettséggel nem jár!)