HOZD A KÖVETKEZŐ SZINTRE A TELJESÍTMÉNYED

90 napos csoportos mastermind program, ami segít a kiemelkedő eredmények elérésében

"CSÚCSFORMA MASTERMIND"

A Csúcsforma Mastermind egy limitált létszámú, 3 hónapos csoportos coaching program, amely lehetővé teszi, hogy egy viszonylag rövid időszak alatt fókuszáltan haladj, és lefektesd egy „építő project” alapjait, ami megváltoztathatja az életed.

Ezen felül egy szuper társaság része leszel, ahol hasonló gondolkodású, ambiciózus emberekkel ismerkedhetsz meg és érhetsz el kiemelkedő eredményeket.

Jól hangzó elméletek helyett,
gyakorlatias, eredményközpontú megoldások

Hagyományos online tréning

Egy hagyományos online tréningből nagyon sokat tanulhatsz arról, hogy mit, hogyan kellene csinálnod, de abban már nem segít, hogy a megszerzett tudást a gyakorlatban is elkezd használni.

Csúcsforma Mastermind

A valódi változásokhoz az elméleti tudás mellett szükség van egy támogató környezetre is, ami segít a céljaid elérésében. Éppen ezért a mastermind program is ez utóbbira fókuszál.

20% elmélet, 80% gyakorlat

Nem csak hasznos tudást fogsz elsajátítani, hanem teljes körű támogatást is kapsz ahhoz, hogy meg is valósítsd azokat. 

HOGYAN ÉPÜL FEL A MASTERMIND CSOPORT

MILYEN TERÜLETEKRE FOGUNK KONCENTÁLNI

A KIEMELKEDŐ TELJESÍTMÉNY 3 ALAPPILLÉRE

1. Pillér: Prioritások meghatározása

Ha nem jó helyre fektetjük az időnket és az energiánkat, csak elfoglaltak leszünk, de nem lesznek jobbak az eredményeink.

Ezért az első lépés, hogy meghatározzuk azokat a projecteket, amiknek az elindítása a legnagyobb előrelépést jelentené az életedben.

A prioritások meghatározása segít, hogy tisztábban lásd, hogy merre érdemes haladnod és azokra a területekre fókuszálj, amik VALÓBAN előrébb visznek és örömmel, elégedettséggel tölt el a megvalósításuk.

Untitled Design

2. Pillér: Stratégiai lépések

Hiába rendelkezünk nagy célokkal, ha nem tudjuk, hogyan valósítsuk meg azokat, csak halogatni fogjuk a feladatainkat.

Ezért miután kiválasztottad az „építő projekted”, a nagyobb célokat kisebb, könnyen menedzselhető napi és heti feladatokra bontjuk.

A stratégiai lépések meghatározása segít, hogy pontosan lásd, hogy mit kell tenned azért, hogy kiemelkedő eredmények érj el és végig a jó úton haladj.

3. Pillér: Accountability

Hiába vagyunk motiváltak és hiába vannak jó terveink a céljaink eléréséhez, az egész mit sem ér, ha végül nem lépünk akcióba és nem tartjuk magunkat az elhatározásainkhoz.

Ezért a közös munka során nemcsak terveket készítünk, hanem teljes körű támogatást is kapsz ahhoz, hogy megvalósítsd azokat.

A mastermind során nagy hangsúlyt fektetünk az accountabilityre, ami segít, hogy ne halogasd a fontos feladataid és elszámoltatható legyél a céljaiddal.

Annak érdekében, hogy minél többet kihozhass a Mastermindból, bónuszként adok 3 kiegészítő anyagot is

Ideális
Munkahét

Az tréning lépésről lépésre bemutatja, hogyan tervezd meg hatékonyan a heted és hogyan tedd produktívvá és kiegyensúlyozottá a mindennapjaid.

Érték: 4990 Ft

Szokás
Adakémia

A Szokás Akadémia egy közel 3 órás, gyakorlatias online tréning, ami segít a pozitív szokások kialakításában és a rossz szokások elhagyásában.

Érték: 23.990 Ft  

Személyes -
Coaching (60 perc)

Ha van olyan témád, amiről inkább privátban szeretnél beszélni, akkor a csoportos alkalmakon és a Facebook chaten kívül, személyesen is tudunk konzultálni.

Érték: 20.000 Ft

A MASTERMIND PROGRAM HAMAROSAN INDUL INDUL, ADDIG IS


Jelentkezz egy ingyenes FELMÉRŐ BESZÉLGETÉSRE

Stratégiai konzultáció

Jelentkezz egy 15 perces konzultációra, amely során átbeszéljük, hogy mit tudna adni számodra a mastermind program!

A stratégiai konzultáció teljesen INGYENES és semmilyen további kötelezettséggel nem jár!