PRODUKTIVITÁS - MINDSET -SZOKÁSOK

Tudományosan bizonyított eszközök és módszerek, amikkel a legtöbbet hozhatod ki az idődből, egészségedből és teljesítményedből

PRODUKTIVITÁS

A rendszeres halogatás és szétszórtság nem csak a munkában akadályoz, a magánéletre is rossz hatással van. Ha jól tudod menedzselni magad, sok értékes időt, pénzt és energiát spórolhatsz.

SZOKÁSOK

A kutatások szerint életünk közel felét a szokásaink alapján éljük. A jó és rossz szokások kialakítása nagyban befolyásolják az egészséged, kapcsolataid, pénzügyeid és az életminőséged.

Köszöntelek az oldalon


Széphegyi Csaba vagyok, online vállalkozó, produktivitás és mindset coach.

Évek óta kutatom azokat az eszközöket és stratégiákat, amikkel produktívabb, egészségesebb és kiegyensúlyozottabb életet élhetünk.

Az elmúlt években több 100 embernek segítettem a személyes hatékonyság növelésében, a pozitív szokások kialakításában és a munka magánélet összehangolásában.

Ezen az oldalon összegyűjtöttem azokat a megoldásokat, amik a legjobban működnek.

Töltsd le az ingyenes reggeli rutin pdf-et!

21 praktikus tipp minden napra

Ahhoz, hogy egész nap a legjobbadat tudd hozni, fontos hogy a napjaid is lehető legjobban indítsd. A reggeli rutin segít, hogy munkában és a magánéletedben is fókuszált, energikus és kiegyensúlyozott lehess.

Fenntartható lendület túlterheltség nélkül

A PDF-ben található ötletek úgy lettek összeválogatva, hogy azokat könnyen és azonnal beültethesd az életedbe, anélkül, hogy ez túl sok időt venne igénybe.

kiemelt tartalom

top 30 könyv - olvasólista

Bármilyen céljaid is legyen az életben, valaki már írt könyvet arról, hogyan tudod megvalósítani azokat . Az olvasólistában összeszedtem azokat a könyveket, amik a legtöbbet segíthetnek a céljaid elérésében.

fenntartható szokások

Sajnos sokan még azelőtt feladják az új szokásokat, hogy azok beépülnének az életükbe. Az útmutató segít, hogy az új szokásaid élvezettel tudd csinálni és azok hosszú távon is megmaradjanak.

kiemelt Videók

küldj üzenetet

Keress bátran, ha üzennél vagy kérdeznél valamit. Minden üzenetre személyesen válaszolok.

Kapcsolat

Az alábbi elérhetőségeken is fel tudod venni velem a kapcsolatot.